Kategoriat
Tapahtumat

Fiskarin SprinttiMaili

ITSENÄISYYSPÄIVÄ 6.12.2023 FISKARS, RAASEPORI.

KUTSU SUUNNISTAMAAN

FISKARIN SPRINTTIMAILI

Tervetuloa suunnistamaan historialliseen Fiskarsin ruukkikylään Itsenäisyyspäivänä 6.12.2023. Tapahtuma on luonteeltaan kuntorastityyppinen leikkisä kilpailu. Tulokset lasketaan ikähyvityksin. Tapahtuman järjestäjää Fiskarin Urheilijat ry yhdessä Ok Raaseporin kanssa.

Sarjat: Yleiset H/D, tasoitukset.

Matka: Linnuntietä mitattuna englantilainen maili 1.62 km. Lyhintä sallittua reittiä mitattuna radan pituus on noin 2.4 km. Rasteja on 8.

Osanottomaksu:
Lapsilta (16v. tai nuorempi) ei peritä osanottomaksua.
Ennakkoon ilmoittautuneet 5 €. Jälki-ilmoittautuneet 8 €.
Käteismaksu.
Ilmoittautuminen: Ennakkoilmoittautuminen maanantaina 4.12.2013 klo 23:00 mennessä sähköpostilla: janneuolevi@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon 0407387281/Uolevi.
Jälki-ilmoittautuminen paikan päällä klo 11.30 mennessä. Ilmoittautumistiedot: nimi/seura/emit-numero

Leimausjärjestelmä: Emit-leimaus. Lainaemit 2 €.

Tulospalvelu: Ok Raasepori / Rastilippu.

Kilpailukeskus: Fiskarin Koulu, osoite Opintie 5, 10470 Fiskars

Paikoitus: Fiskarssin koululla.

Opastus: Fiskarssin torilta (Åkeraden).

Lähtö: Kuntorastien tapaan. Lähtöväli yksi minuutti.

Kilpailuohjeet: Tarkemmat kilpailuohjeet nähtävillä kilpailukeskuksessa lauantaina 6.12.2023 klo 11.00 alkaen.

Kartta: Karttaa on päivitetty joulukuussa 2023. Kartat on tulostettu ja valmiina muovisuojuksessa. Rastimääreet on painettu karttaan. Rastikoodi on painettu rastinumeron viereen. Ei irtomääreitä. Mittakaava on 1:4000 ja käyräväli 2.5m. Karttanäyte:

Maasto: Fiskarssin historiallisen ruukkikylän taajama, jota halkoo kaksi jokea. Jokien yli kulkee useita siltoja. Sillat voivat olla paikoin liukkaita. Niityt ja nurmikkoalueet ovat lumisia. Teiden reunoilla on lumivalleja. Korkeuserot ovat vähäiset.

Pukeutuminen, peseytyminen, wc ja ravintola: Pukeutuminen ja peseytyminen Fiskarssin koululla. Koululla on WC:t. Keskuksessa ei ole puffettia. Ruukin kaikki palvelut ovat avoinna, pienin rajauksin. Itsenäisyyspäivän tapahtumat ja ravintolat voi katsoa netistä os. fiskarsvillage.fi

Kilpailuformaatti: Avoin mailin sprinttisuunnistus kilpailu, jossa tulokset lasketaan ikähyvityksin. Emit-leimausjärjestelmä. Toiminta pääosin kuten kuntorasteilla. Lähdössä on nähtävillä mallikartta. Jokaisella kilpailijalla tulee olla oma emit-kortti. Järjestäjällä on tarjolla laina-kortteja hintaan 2€.

Lähtö: Emit nollataan lähdössä. Ajanotto alkaa heti, kun emit-kortti on nostettu nollaleimasimesta. Kartan saa avata, kun kortti on nollattu. Lähtö tapahtuu K-pisteeltä. Kilpailussa ei ole EA-ryhmää. Jokaisen suunnistajan velvollisuus on auttaa sen tarpeessa olevaa henkilöä.

INFO: Uolevi Nurmi p 0407387281 ja jälkipelit LiveLox.

Kielletty alue: Harjoituskiellossa on Fiskarssin Ruukki.

Tervetuloa sprinttisuunnistamaan!