FU-majan vuokraus

Minimalistisesta ja tunnelmallisesta tyylistä inspiroitunut majamme, FU-47, sijaitsee aivan Fiskarsin keskustan kupeessa. Koko majan vuokraus tarjoaa tarpeista riippuen rauhallisen retriittimahdollisuuden, leiripaikan tai hyvän häiden jälkeisen leposijan. Maja on koristeltu ikonisilla kuvilla ja esineillä heijastaen suomalaista työväenluokan urheilukulttuuria sekä muotoilua eri vuosikymmeniltä.

Tila

Majassa on tilava sali, jossa on sänkypaikat 10 hengelle ja istuinalueet 25 hengelle, ja se tarjoaa viihtyisän yhteisen tilan. Vieraiden käytössä on täysin varustettu keittiö, jossa on kaikki perusmukavuudet, kaksi vesivessaa, kolme kuivakäymälää, ulkosuihku, ja mukava piha-alue, jossa on tikkataulu, oleiluryhmä sekä valtava pöytä, jossa on +14 istumapaikkaa sekä pieni nuotiopesä, jossa voi pienesti grillailla. Lisäksi vinkkaamme sinulle parhaat lähellä olevat uintipaikat.

Vieraan pääsy

Tupa on 1 km ajomatkan/kävelymatkan päässä Fiskarsin keskustan torilta, osoitteessa Kalliomäentie 4. Polku kulkee kylän kauniin ruukin läpi joen ja järven rantoja pitkin. Tupaan pääsee PIN-koodilla.

Muuta huomioitavaa

Maja on mahdollista vuokrata yksittäisiä tapahtumia sekä jatkuvaa toimintaa varten. Huom: seurat, harrastajat, sekä paikalliset taiteilijat – voidaan toiminnan laadusta riippuen sopia erityistarjouksista!

Vuokrauksen yhteyshenkilö
Esme Luhtala
044 3423366
esme.luhtala@gmail.com

Hinnat 21.6.-30.9.2024:

Koko majan vuokraus:
Klo 12-15 – 25 € / tunti sis.alv. Kontaktoi Esmeä.
Vuorokausi 350 € sis. alv. Airbnb, koko majan vuokraus.
Yli yhden yön varauksista alennusta.

Yksittäisten vuodepaikkojen varaus:
Pe & la 35€ sis. alv.
Su – to 30€ sis. alv.
Airbnb, 1 vuodepaikka
Airbnb, max 4 vuodepaikkaa
Booking, varaus

Vuodepaikkoja on yhteensä 10 + 1 lapsen/nuoren sänky.