Seuramajan vuokraus

Seuramaja sijaitsee n. 1 km Fiskarin keskustasta. Majalla on keittiö ja iso sali sekä wc-tilat. Suihkua ei Majalla toistaiseksi ole. Seura vuokraa majaa yksityishenkilöille ja yhdistyksille päiväkäyttöön. Maja on mahdollista vuokrata yksittäisiä tapahtumia, sekä jatkuvaa toimintaa varten.

Lisätietoja pj. Aki Viitanen (p. 040-518 1022).

Hinnat:
  • Seuran (FU-47 ry) jäsenille omaan tarpeeseen vuokrattuna vuokra on 40 € / kerta (alle 15 osallistujaa).
  • Seuran ulkopuolisille vuokra on 80 € / kerta (alle 15 osallistujaa).
  • Mikäli osallistujamäärä ylittää 15 henkilöä, kertavuokra on 120 € / kerta kaikilta vuokraajilta. Jos vuokrausta halutaan jatkaa vielä toisen vuorokauden puolelle, vuokra kaksinkertaistuu.

SEURAMAJAN VUOKRAAMINEN SÄÄNNÖSTÖ

1. Seuramajaa Fiskarin Kalliomäentie 4:ssä vuokrataan. 2. Vuokrauksessa noudatetaan tämän säännöstön pykäliä. 3. Vuokraamisesta sovitaan aina erikseen. Vuokraamisesta tehdään aina vuokrasopimus. Sopimuksesta saa kopion sekä vuokraaja että FU-47. 4. FU-47 varaa itselleen oikeuden oman harkintansa mukaan hyväksyä tai hylätä vuokra-anomus. 5. FU-47 ry:n puolesta vuokrasopimuksen allekirjoittaa yksi seuran nimenkirjoittajista. Vuokraamisesta ilmoitetaan aina seuran johtokunnalle. 6. Majaa voidaan vuokrata yksittäisiä tapahtumia varten tai pidemmäksi ajaksi (esim. viikoittaiseen käyttöön tai sitä pitemmäksikin ajaksi). Majaa ei vuokrata yöpymistarkoitukseen. 7. Seuran (FU-47 ry) jäsenille omaan tarpeeseen vuokrattuna vuokra on 40 € / kerta (alle 15 osallistujaa). Seuran ulkopuolisille vuokra on 80 € / kerta (alle 15 osallistujaa) Mikäli osallistujamäärä ylittää 15 henkilöä, kertavuokra on 120 € / kerta kaikilta vuokraajilta. Jos vuokrausta halutaan jatkaa vielä toisen vuorokauden puolelle, vuokra kaksinkertaistuu. 8. Vuokra tulee maksaa eräpäivään mennessä seuran pankkitilille tai käteisellä. 9. Vuokralaisen velvollisuudet: 1. Vuokralaisen tulee siistiä jälkensä. Astiat tulee pestä. 2. Mahdollisesti syntyneistä vahingoista (esim. irtaimiston rikkoutumisesta) on ilmoitettava välittömästi. 3. Mahdollisesti syntyneissä vahingoissa vuokraaja on korvausvelvollinen. 4. Vuokralaisen on hankittava itse tarvitsemansa wc- ym. paperit. 5. Vuokralaisen on itse vastattava majan avaimen hankkimisesta ja palauttamisesta. 6. Majalla oleviin museoesineisiin ei saa koskea. 7. Puhelimen käytöstä peritään erillinen korvaus. 8. Tulen käsittelyssä on noudatettava erityistä varovaisuutta. 9. Sisätiloissa ei saa tupakoida. 10. Käytetyt sähkölaitteet tulee kytkeä irti sähköverkosta. 11. Valot on sammutettava ja ulko-ovi lukittava Majalta poistuttaessa. 10. Vuokralaisen oikeudet: 1. Vuokralaisella on oikeus käyttää majan keittiötä, astioita ja sähkölaitteita sekä siivousvälineitä. 2. Vuokraan sisältyy vesi, sähkö ja lämmitys. 3. Vuokralainen saa käyttää majan irtaimistoa ja huonekaluja, jotka on palautettava käytön jälkeen paikoilleen. 11. Nämä vuokraamissäännöt on hyväksytty Fiskarin Urheilijat –47 ry:n hallituksen kokouksessa 20.10.2011 ja yleiskokouksessa 20.11. 2011.